Brei deg, del 1: Do´s and don´ts for en foredragsholder

Hva gjør deg til en god og enda bedre foredragsholder? Girl Geek Dinners Oslo tar to grep om problematikken at det er for få kvinnelige på scenen under teknologiske konferanser. Det første skjer 26. november, i samarbeid med NRK.no.

Først tenkte vi at fokuset skulle være presentasjonsteknikk, men det kommer til å handle om litt mer enn det. Her er planen, så hold av kvelden:

Alle får hilse på alle før vi gir ordet til forfatterne av Magnhild. En roman om sex, fyll og offentlig forvaltning. De har noe å si om å stikke seg fram.

Inger Johanne Sæterbakk og Guri Idsø Viken – aka Magnhild Antiblogger. Forfattere og pent kledde rebeller.

Men først; nettsjef i NRK, Sindre Østgård er vert og ønsker velkommen.

Ingunn Solheim, journalist i NRK Nyheter kommer og forteller om sine mestringsteknikker.

Ingeborg Volan, nå spesialrådgiver i NRK Nye Medier, leder et panel med flere som har som jobb å booke foredragsholdere. Vi får høre hva de er på jakt etter og det blir rom for spørsmål fra salen.

Panel:
Marit Andreassen fra Smidig, her kan dere se alle presentasjonene fra konferansen i begynnelsen av november.
Kjetil Kristoffersen, Publicom-gründer.
Renate Thoreid, seniorrådgiver IT-sikkerhet SpareBank 1 Gruppen AS og foredragsbooker i Dataforeningen.

Mange sier det er vanskelig å finne de gode kvinnelige foredragsholderne, det og andre utfordringer blir tema for workshop i midre grupper, så det blir god tid til fagprat. Vi satser på at det kommer noe konkret ut av kvelden, som vi kan dele med resten av verden!

Men først, altså!
Arrangementet “Brei deg, del 1” starter denne gangen med en egen session før hoved-arrangementet, med et begrensa antall plasser, og egen påmelding. Det handler om å presentere seg selv, med blant annet LinkedIn som arena. Linda Firveld og undertegnede setter fokus på spisskompetanse og jobber gjennom noen økter i mindre grupper, hvor målet er å sile ut sin egen spisskompetanse. Hva er du skikkelig god til og hva er dine sterkeste kort? Noe av det vi finner ut kan vi dele med de andre seinere på kvelden!

_Arrangementet ble fulltegnet et kvarter etter at påmeldingen ble åpnet, men det er mulig å sette seg på venteliste! _

Vist 2315 ganger. Følges av 10 personer.

Kommentarer

Ah! Det blir så bra, og eg er så lei meg for at eg ikkje kan gå!!

Jeg og! Det hadde vært så bra å være med på, men det krasjer med oppstartsmøte for Girl Geek Dinners Østfold – på den lyse siden; supert at du kan komme dit Herdis & Nina, helt klart et tema vi kan kjøre flere steder:) Go!

Oppstart av ny Girl Geek Dinners-gjeng er høyprio! Og veldig god idé å ta temaet videre til andre byer, det som funker aller best er jo bare å gjøre igjen =)

Kan ikke alle flinke girl geeks innen UX og informasjonsdesign/webkommunikasjon svare på CALL FOR PRESENTATIONS på Yggdrasil – (scroll ned for webskjema) http://yggdrasilkonferansen.no/

Beathe Due:
Bor i Østfold, ser at du nevner oppstartsmøte for GGD Østfold. S flott at det blir et lokallag. Er det åpent møte eller?

Hei Kristin – du er hjertlig velkommen til oppstartsmøtet for GGD Østfold! Du kan melde deg på her: https://www.eventbrite.com/e/girl-geek-dinners-kommer-til-stfold-tickets-9010385305 Så fint at du liker at vi starter opp:-)

Og veldig bra oppfordring Nina og Kåre!

Jeg kommer!

Ajjajj, dette vil jeg gjerne være med på :-) Vurderer også å presentere noe på Yggdrasil i 2014 :-)

noe nytt om ventelisten? tenkte bare det var greit å vite om det er håp for oss som var litt treigere enn 15 minutter :)

Annonse

Nye bilder