Bidraget er publisert med ropert og har blitt hentet fram på Oslo (mandag 20. februar 2012). Les mer om roperten…

Meld deg på GGDO om sosialt entreprenørskap!

Torsdag 1. mars 2012 kl. 18.00, Itera

Her kan du melde deg på et nytt, annerledes og spennende treff i Girl Geek Dinners-regi!

Det er plass til 60 gjester hos Itera. Denne gangen åpner vi for at seks menn kan bli med en Girl Geek på samlingen, etter at vi har fått tips om flere mannlige studenter og entreprenører som helt klart har noe å bidra med her. Kom med kjapp-søknad i kommentarfeltet!

Dette treffet blir en blanding av kort-foredrag og workshop om nyskapende sosialt entreprenørskap. En perfekt anledning til å få vite mer om hva som skjer på denne fronten, og hva som ligger bak det stadig oftere brukte begrepet #sosentr.

Workshop er ikke bare sosialt, det gir alle muligheten til å komme med innspill til noen utfordringer foredragsholderne bringer til bords. Et av målene med dette treffet er å få opp gode idéer til hvordan sosialt entreprenørskap kan nå ut til flere.

De som kommer og forteller om hvordan de bidrar til et bedre samfunn for alle, er Anne Sofie breivik fra Naandi, Katinka Greve Leiner fra Ferd, Cathrine Skar fra Krem og Tone Kleven fra Seema, som har med seg Farhat Khan, pakistansk-dansk kvinne med master i IT som jobber i Statoil som forteller om sin reise og ambisjoner.

Vi kommer også til å få høre om Social Innovation Camp i Norge fra Merete Grimeland, som blant annet skal rigge et hackathon om hvordan man kan løse spesifikke samfunnsproblemer her i landet.

Du kan lese mer om arrangementet her!

Vist 2903 ganger. Følges av 79 personer.

Kommentarer

Helt ny her…ved ikke om det foregår på denne måde, men jeg melder mig hermed på :-)

Er man påmeldt ved å velge “Jeg skal delta”? Litt uklart om det bare var gutta som måtte melde seg på i kommentarfeltet. Jeg vil gjerne delta.

Mvh
Inger Lise

Inger Lise: Ja, du er påmeldt ved å velge “jeg skal delta”. Jenter som har forslag om gutt kan skrive i kommentarfeltet – navn og hvorfor vedkommende søker om plass.

Merete: Du er påmeldt. Men registrer deg gjerne på sonen til Girl Geek Dinners, da blir alt mye enklere =) Du kan også lettere følge med på hva som foregår i nettverket da!

Hei, har meldt meg opp og gleder meg til min første girl geek:)
Mette Longva

Jeg gleder meg! Kathrine Daniloff

Jeg er hverken student eller entreprenør – i hvert fall ikke ennå – men er veldig nysgjerrig på middagene deres og vil gjerne ha en liten fot innenfor blant sosent-folket og geeky damer. Så om det finnes en ledig herreplass og en Girl Geek som vil være min “sponsor”, vil jeg veldig gjerne være med til Itera.

Hei Fredrik, du er på lista. Vi legger ut en liste over de guttene som blir med når det har kommet inn flere søknader.

Denne gang legegr vi nok mest vekt på de som har et prosjekt eller en jobb kobla til sosialt entreprenørskap!

Ohh! Håper jeg rakk sperregrensen. Dette hadde vært topp å være med på for Masterbloggen!

Du rakk det, kvinnekongen! Vi stenger på 74.

Hei Kvinnekongen, det rakk du jo fint =) Supert at du blir med, ikke minst med tanke på workshop!

Hurray, compadre!

Jeg melder meg herved på:) hurra!

Melder meg på!

Hanne, så bra at du er med! Meld deg gjerne inn i sonen her på Origo, da kan du bare klikke på “delta” og vips er du med – da får du også lettere info om hva som skjer i nettverket!

Jepp, da er det kun et par plasser igjen. Vi stenger på 74 og har åpening for å ta inn seks gutter, hvis det dukker opp flere som vil bidra i løpet av dagen.

Det er plass til 60, men det er alltid noen som hoster, må være hjemme med barn eller måtte reise et sted, så litt takhøyde er fint å ha =)

Meld deg i kommentarfeltet hvis du vil bli med eller plutselig ikke kan likevel, da slipper vi så klart inn fra ventelista!

8 minutter for seint!!! Ønsker å stå på venteliste :-)

Hei! Jeg vil gjerne være med på dette!

To grunner:
1. Jeg twitrer for @JazzSceneOslo og @NordreAkerVenstre og er interessert i frivillig arbeid og lokaldemokrati i sosiale medier. Jeg tror at en del av det dere skal snakke om vil være relevant for dette arbeidet.
2. Jeg har skikkelig lyst til å møte alle #ggdo-folka! Av diverse grunner er flere av disse damene de jeg følger tettest i sosiale medier, siden de har de beste kommentarene, linkene, innholdet.

Håper vi sees!

Jeg vil gjerne også gjerne stå på venteliste!

Jeg vil gjerne stå på vensteliste!

NOOOO! Jeg vil gjerne stå på venteliste… Jeg glemte selvsagt helt av påmeldingen enda jeg hadde skrevet det på mobilen… Å… nå blir jeg kjempetrist, fikk jo ikke vært med hos opera heller..

Sukk, rakk ikke å melde meg på tidligere idag. Jeg vil gjerne også stå på vensteliste!

Hei! Dette vil jeg også SVÆÆÆÆRT gjerne få med meg! Please sett meg på ventelisten! Jeg er midt i oppbygningen av Landsforeningen HJERTEFRED. 20 steder og byer i Norge og flere hundre frivillige er i sving. Vi trenger sårt alt vi kan få av tips og råd så vi kan møte den enorme interessen på en profesjonell måte.

Dette høres veldig spennende ut. Sett meg gjerne på venteliste.

Hei! Jeg er journalist i studentportalen Studenttorget.no og studentmagasinet Campus og skal lage en reportasje om headhunting og ønsker å ha fokus på Girl geek dinners. Jeg skal være til stede på foredraget om sosialt entrepenørskap torsdag 1. mars og er på utkikk etter 1-2 personer (gjerne både en jente og en gutt) som er student eller nyutdannet som jeg kan følge gjennom kvelden og intervjue. Er det noen som er interessert ta kontakt med Ragnhild på mail: ragnhild@studenttorget.no eller telefon: 976 82 851.

Da er deltakerlista til GGDO om sosialt entreprenørskap full.

To gutter har fått invitasjon: Lars Johansson-Kjellerød fra Unicus.no som vi fikk kontakt med via Twitter og Helge Astad som har søkt i kommentarfeltet over. De fire andre plassene gis til jenter på ventelista, som har fått beskjed.

Det kommer refert fra denne happeningen. Og det er allerede foreslått oppfølger-treff, gjerne i regi av andre enn GGDO.

Ses jenter, nå eller etterhvert =)

Oi, for et smalt nåløye jeg kom gjennom! Takk for invitasjonen, jeg gleder meg!

Hei! Jeg er ikke helt sikker på hvor Itera ligger, er dette adressen på stedet det skal holdes: Itera Consulting Norge
Sognsveien 77 A-B
Pb. 3977 Ullevål Stadion ?

Jepp. Du Drar opp til Ullevål stadion, og Itera holder til på venstre side i langgangen der Apoteket, Vinmonopolet og Baker Hansen ligger. Vi setter opp en lapp på inngangsdøra:)

Hei, jeg må desverre melde meg av GGDO-samlingen førstkommende torsdag:/ Men da kan noen andre få gleden av en ledig plass..

Mvh
Inger Lise

Ok, Inger Lise. Da sjekker jeg hvem på ventelista som kan, ovenfra og nedover =)

Dørene åpner på Itera på Ullevål stadion klokka 17:45 på torsdag, bare kom i god tid og mingle – eller spis ned blodsukkeret litt!

Kart

Er det riktig plass?

Klarte ikke å embedde kartet:(

Jepp, Helge. Det ligger på Ullevål Stadion.

Siterer Beathe: Du drar opp til Ullevål stadion, og Itera holder til på venstre side i langgangen der Apoteket, Vinmonopolet og Baker Hansen ligger. Vi setter opp en lapp på inngangsdøra:)

Jeg må, dessverre for meg, trekke meg. Gir plassen min til noen andre.

Jeg vil gjerne stå på ventelisten. Sosent er min baby og noe jeg er lidenskapelig opptatt av og har utdannelse innenfor, så vil gjerne være med! Var dessverre bortreist så fikk ikke meldt meg på i tide.
Pick me, pick me!!:)

Hei! Jeg sliter med både tannpine og to much too do, så jeg gir herved plassen min videre til en av de på venteliste. Håper dere får et fantastisk bra arrangement!

Hei, jeg trodde det var nok å melde meg på i kommentarfeltet, og gikk derfor glipp av “jeg melder meg på” knappen…. Vil veldig gjerne være med imorgen, så tar gjerne en ventelisteplass!

Takk for at dere sier fra når dere ikke kan komme! Jeg leter gjennom lista igjen fra øverst på ventelista og nedover. Gir beskjed til de som får plassene!

Hanne, så at du hadde kommentert at du ville komme, så du er påmeldt =)

Hei,
jeg må dessverre melde avbud. Ha en utbytterik kveld!

Fått førhinder så jeg kan ikke møte ikveld. Ha en geeky aften jenter! :)

To fra ventelista har fått plass, så bra at dere sier fra!

Kan heller ikke komme i kveld dessverre, melder herved avbud.

Beklager sen beskjed, men jeg må dessverre melde avbud til kvelden arrangement. Kommer sterkere tilbake :)

Bra at dere sier fra, flere som har ventet og kan og blir glade!

Litt kort varsel gjør at jeg ikke rekker komme meg på GGDO, enda så lyst jeg har… Neste gang nok en gang! (Bare jeg klarer knø meg til å melde meg på i tide) Kos dere jenter. Følger med på twitterfeeden

Var du med?

Dette tidspunktet er stengt for nye påmeldinger. (Stengt mandag 20. februar 2012 kl 12av Nina N..)

Hvor skjer det?