Viser arkivet for september, 2013

Prosjektoppgave om new business model development

Kjære girl geeks, i forbindelse med min avsluttende masteroppgave på NTNUs Entreprenørskole skal jeg skrive forprosjekt om nye forretningsmodeller i online media virksomhet. Er det noen av dere dyktige jenter som har jobbet med eller har har kontakter som kunne være interesserte i å snakke med meg om dette temaet? I masteroppgaven planlegger jeg å gå mer spesifikt inn på hvordan mediabedrifter kan øke verdien av sin reklameplass og dermed også øke annonseinntekter. Videre i masteroppgaven vil det selvfølgelig være mulighet for å gå inn på spesifikke caser og studere disse, med andre ord er potensielle samarbeidspartnere hjertelig velkomne til å ta kontakt. Dette kan være en mulighet for dere som enten har jobbet med eller forsket på f.eks strategi i digitale media eller utvikling av nye forretningsmodeller til å se arbeidet deres bli videre diskutert og eksponert.

Vil du hjelpe til på spilldagen 16. november?

I samarbeid med “Nordisk Spilldag” og Deichman ønsker Lær Kidsa Koding å rekruttere folk som kan undervise unger på spilldagen.

Det passer å være to personer som underviser ca. 15 unger i alderen 10+ i et par timer midt på dagen.

Kunne du tenkt deg å hjelpe til? Du trenger ikke være programmerings-ekspert, men bør ha forutsetninger til å sette deg inn i materiellet på forhånd. Dette blir kjempegøy!

Vi kommer til å basere oss på et ferdig opplegg for Scratch fra kodeklubben. Men om du har andre forslag ønskes de også velkommen. Hensikten er at ungene skal kunne lage et enkelt spill på noen timer.

For mer info om spilldagen, se denne linken