Viser arkivet for november, 2015

Security Divas 2016

Torsdag 14. januar 2016 til fredag 15. januar 2016, Gjøvik

For 6. år på rad inviterer vi alle kvinner med interesse for informasjonssikkerhet og IKT til en spennende konferanse – Security Divas 2016.

Noen smakebiter fra programmet:
- Louise Kathrine Dedichen, Sjef Forsvarets høgskole åpner i 2016 konferansen med foredraget «Kjerringa mot strømmen».
- Runa Sandvik, gjest på Skavlan i oktober 2015, også kjent for et samarbeid med Edward Snowden, vil snakke om «Mitt liv som white hat».
- Guro Slettemark fra Transperency Norge vil snakke om «Korrupsjon – angår det oss?»

Vi vil i tillegg ha flere foredrag om trusselbildet. Vi vil høre om hendelser som har vært i Norge, om en nylig publisert rapport fra Datatilsynet og om Dagbladets serie Null Ctrl.

Ikke minst blir det muligheter til å møte andre kvinner som arbeider og studerer innen informasjonssikkerhet for å diskutere dagens utfordringer og bygge langsiktig nettverk. I tillegg til det faglige legger vi vekt på det sosiale og vet at kulturelle innslag bidrar til hyggelig samvær. Vi er stolte over at Trond og Ingvild Nagel Dahl har sagt ja til å underholde oss under middagen.
Les mer på https://norsis.no/2015/11/security-divas-2016/

Stem fram din favoritt til Årets Girl Geek 2015!

Nå kan du stemme fram dine favoritter til Årets Girl Geek-prisen! Det blir spennende å se hvem som får hedersbetegnelsen etter Toril Nag, konsernsjef i Lyse Energi, som fikk den nye prisen i fjor.

Her er finalistene i år

Les mer…